Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Premier League-Ημέρα των Ντέρμπι

Πολύ μεγάλη μέρα σήμερα στο νησί με δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι στο πρόγραμμα. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

319. Γουέστ Μπρομ-Σουόνσι

Προβλήματα έχει η Γουεστ Μπρομ που εδώ και δύο αγωνιστικές δεν βρίσκει δίχτυα. Από τύχη πήρε την ισοπαλία κόντρα στην Έβερτον την περασμένη εβδομάδα. Βρέθηκε λύση στο θέμα Ανελκά που θα είναι και στην ενδεκάδα. Κοντά στον Αμαλφιτανό, αφού η Μαρσέιγ έκανε αποδεκτή την πρόταση της Μπρομ. Η Σουόνσι ηττήθηκε στο Λονδίνο από την Τότεναμ. Πιέστηκε γενικά, έχασε από πέναλτυ που δεν ήταν, αλλά δεν δόθηκε και ένα στην Τότεναμ που υπήρχε παράβαση. Δίκαιη πάντως η ήττα λόγω εικόνας. Κακές και οι δύο ομάδες δεν έχουμε επιλογή.

320. Λίβερπουλ-Μαν. Γιουνάιντεντ


Η Λίβερπουλ έκανε το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές αφου πέρασε από την έδρα της Βίλα. Πολύ καλός και σε αυτό το παιχνίδι ο τερματοφύλακας Μινιολέ. Η Λίβερπουλ κινείται δραστήρια και στις μεταγραφές. Πήρε το στόπερ Σακό από την Παρί και τον Τιάγκο Ιλάρι από την Σπόρτινγκ. Θέλει επίσηε Μόουζες, Σέι Γκίβεν και Γιαρμολένκο. Παίζουν όλοι πλήν του τιμωρημένου Σουάρες. Ίσως δεν προλάβει ο Τουρέ και παίξει ο Σκρτελ. Ισοπαλία έφερε η Μάντσεστερ στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν. Είχε την υπεροχή και κάποιες μικροευκαιρίες, αλλά βαρετό και δίκαιο το 0-0. Θετικό σημάδι η επιστροφή του Ρούνει στην ενδεκάδα που θα μείνει τελικά στην ομάδα. Ανώτερη ποιοτικά η Γιουνάιντεντ αξίζει το 2.60 και θα το παίξω.

334. Άρσεναλ-Τότεναμ


Προκρίθηκε άνετα στο Τσάμπιονς Λιγκ η Άρσεναλ και μετά τη νίκη της κόντρα στη Φούλαμ φαίνεται να φτιάχνει λίγο το κλίμα. Χτύπησε ο Ποντόλσκι και θα χάσει 2,5 μήνες. Ακούγονται πολλά ονόματα για μεταγραφές, πήρε μόνο τον Φλαμινί επίσημα. Καλή η ενδεκάδα της, λείπει μόνο ο Ποντόλσκι και οι Αρτέτα, Βερμάαλεν που δεν έπαιξαν καθόλου φέτος. Πολύ καλή εμφάνιση από την Τότεναμ κόντρα στη Σουόνσι, κέρδισε ξανά με πέναλτυ από τον Σολδάδο και έκανε το ΄΄2΄΄ στα ΄΄2΄΄. Τρομερή η ενίσχυσή της , πήρε Έρικσεν και Λαμέλα. Ψυχολογία έχει η Τότεναμ θα έπαιζα διπλό, πιο ασφαλές το οβερ στο 1.55.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου