Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Και τέννις έχουμε

Χαλαρή είναι η σημερινή ημέρα καθώς οι παίχτες έχουν φύγει για τις εθνικές τους ομάδες και δεν υπάρχει ποδοσφαιρική δράση μέχρι την Παρασκευή. Ευκαιρία λοιπόν να ασχοληθούμε με το US Open στο τέννις όπου σήμερα υπάρχει μία καλή παιχτική ευκαιρία. Στους άνδρες για τη φάση των ΄΄16΄΄ πάιζουν ο Ρώσος Γιούζνι με τον Αυστραλό Χιούιτ. Ο Γιούζνι απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τον Χάας κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση. Ο Χιουιτ, που έχει πολλά χρόνια να κάνει κάποια καλή πορεία σε Γκραν Σλαμ πέταξε έξω τον Ντελ Πότρο στην έκπληξη της χρονιάς ως τώρα. Νομίζω ότι ο ανεβασμένος Γιούζνι με όπλο το πολύ δυνατό του σερβίς μπορεί να μας δώσει το 1.60 που πληρώνει η νίκη του.

Στα ποδοσφαιρικά τώρα πιστεύω στη νίκη της Σάο Πάολο. Η Σάο Πάολο βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Έκανε όμως δύο καλές εμφανίσεις τελευταία, νίκησε την Φλουμινένσε και έφερε ισοπαλία με την Μποταφόγκο χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Η Ναούτικο έρχεται από βαριά ήττα 1-4 από την Παραναένσε και πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Θεωρώ ιδανική τη συγκυρία για να πανηγυρίσει το διπλό η Σάο Πάολο και ικανοποιητικό το 1.90.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου