Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ισπανία-Ξεχωρίζει το Βαλένθια-Μπαρτσελόνα



310. Ρεάλ Μαδρίτης-Μπιλμπάο

Διπλασίασε τις νίκες της στη Γρανάδα η Ρεάλ χωρίς να πείσει με την απόδοσή της. Σκόραρε ξανά ο Μπενζεμά. Πολλές οι απουσίες στην μεσαία γραμμή, γυρίζουν σήμερα Κεντίρα και Ιγαραμέντι, μάλλν συνεχίζει με Μόντριτς, Κασεμίρο και Ίσκο. Πολύ καλό το ξεκίνημα για την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε. Κέρδισε και την Οσασούνα με 2-0 και τώρα παέι στο ΄΄Μπερναμπέου΄΄. Θέλει να της πάρει τον Άντερ Ερέρα η Γιουνάιντεντ. Σχεδόν πλήρης οι Βάσκοι. Αξίζει το γκολ/γκολ γύρω στο 1.75 στο διαδίκτυο.

337. Εσπανιόλ-Μπέτις


Γύρισε το παιχνίδι με τη Βαλένθια και κέρδισε 3-1 παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ξεχωρίζει ο φορ Στουάνι που σκοράρει πολύ εύκολα. Η Μπέτις έχασε με 1-2 από την Θέλτα. Δεν το άξιζε πάντως ήταν καλύτερη και έχασε πολλές ευκαιρίες. Μηδέν βαθμούς έχει η Μπέτις που παίζει καλά και επιθετικά πάντως . Έχει αξία το οβερ στο 1.65.


376. Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μαδρίτης

Μεγάλες στιγμές ζουν στο Ανοέτα καθώς η Σοσιεδάδ θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από εννέα χρόνια. Πέρασε δίκαια τη Λυών και απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Έλτσε. Εντυπωσιακή η Ατλέτικο κόντρα στη Ράγιο, την φιλοδώρησε με πέντε τέρματα. Στο σούπερ καπ κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα και ίσως αδικείται που δεν πήρε τον τίτλο. Πραγματική ματσάρα δεν βλέπουμε κάτι. 


399. Βαλένθια-Μπαρτσελόνα

Προβλημάτισε η Βαλένθια στη Βαρκελώνη και ηττήθηκε σχετικά άνετα από την Εσπανιόλ με 3-1. Είναι βαρετή και προβλέψιμη στην επίθεση, της λείπει ένα μεγάλο φορ, παίζει με τον μέτριο Ποστίγκα. Η Μπαρτσελόνα πήρε το σουπερ καπ, με πολύ κακή εμφάνιση και μία τελική προσπάθεια. Έχασε πέναλτυ ο Μέσι. Θα λείψουν Πουγιόλ, Τσάβι και Σάντσες. Κακές και οι δύο ευκαιρία το αντερ στο 2.30.


400. Σεβίλλη-Μάλαγα

Πολύ καλές οι εμφανίσεις της Σεβίλλης στην Ευρώπη, μέτριο το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει πάρει ένα βαθμό. Πούλησε τον Κοντόγκμπια για 20 εκ. στη Μονακό και πήρε τον εμπιά από την ΚΠΡ. Έχει απουσίες στα μετόπισθεν, θα παίξει με πειραματικό αμυντικό δίδυμο. Η Μάλαγα το πα΄λεψε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά έχασε με 1-0. Πήρε από την Φιορεντίνα τον Ελ Χαμνταουί. Εμφανίζεται σουλουπωμένη αμυντικά, αλλά ακίνδυνη μπροστά με τον αργό Σάντα Κρουζ. Βλέπω άσσο με 1.65 και δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου