Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ένας άσσος και δύο over

Για λίγο χάσαμε το <ταμείο>> χθες αφού οι παίχυες της Πάσος Φερέιρα τα παράτησαν και το σκορ ξέφυγε. Πάντως σωστά αποφύγαμε τα δύο πιο <<φορτωμένα>> παιχνίδια καθώς Λυών και Σέλτικ έχασαν πολύ εύκολα. Πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα:

123. Η Στεάουα αποτελεί κατά τη γνώμη μου την κολώνα του σημερινού κουπονιού. Είναι σαφώς ποιοτικότερη από την Λέγκια και έχει εμπειρία από τέτοιες προκρίσεις. Άσσος και 1.60.

124. Το μεγάλο ντέρμπι των προκριματικών διεξάγεται στην Τουρκία με την Φεν΄ρμπαχτσε να υποδέχεται την Άρσεναλ. Οι Τούρκοι διαθέτουν εξαιρετική επιθετική γραμμή με Σο, Κούιτ και Εμενίκε. Η Άρσεναλ έχει την ποιότητα να σκοράρει κόντρα στην αδύναμη άμυνα της Φενέρ. Goal/goal και 1.40.


125. Πολύ καλή ήταν η Τσέλσυ στην πρεμιέρα κόντρα στη Χαλ και θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα τέρματα. Σήμερα αντιμετωπίζει την Βίλα που έχει μπροστά τον παιχτρά Μπεντέκε. Προφανής επιλογή τα πολλά γκολ. 4-6 γκολ και 2.10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου