Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Πρέμιερ Αγγλίας



Πρέμιερ Αγγλίας:

Fulham-Arsenal

Μεγάλη νίκη για την Άρσεναλ μέσα στην Τουρκία. Πάντως μέχρι την Τετάρτη υπήρχε πολύ γκρίνια στους κανονιέρηδες λόγω της ήητας από την Άστον Βίλα. Δεν έκανε μεταγραφές ακόμη και έχει επικριθεί πολύ ο Βενγκέρ. Η Φούλαμ κέρδισε με μισή φάση τη Σάντερλαντ έχοντας ήρωα τον Στεκέλενμπουργκ. Αξίζει το διπλό καθώς οι παίχτες υποστηρίζουν τον Βενγκέρ αι παίζουν γι αυτόν. Έπεσε το διπλό στο 1.80.

Everton-West Brom


Καλή ήταν στην πρεμιέρα η Έβερτον παρά το ότι δε νίκησε στο Νόριτς. Υπάρχει μια μικρή αναστάτωση στην ομάδα με την πρόταση της Μάντσεστερ για Μπέινς και Φελαινί. Μάλλον κανείς δεν θα πουληθεί τελικά. Η Γουεστ Μπρομ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση με την Σαουθάμπτον και έχασε και τον ανελκά που αποχώρησε ξαφνικά από την ομάδα την Πέμπτη. Καλό σημείο ο άσσος στο 1.50.

Newcastle-West Ham


Πολύ κακή η Νιούκαστλ την Δευτέρα, Μπορούσε να φάει και οχτώ από τη Σίτι. Γκρίνια στην ομάδα, εκτός αποστολής ο Καμπάιγ που μάλλον πάει Άρσεναλ. Νίκησε την Κάρντιφ η Γουεστ Χαμ και ξεκίνησε θετικά τη χρονιά. Έχει σίγουρα καλύτερη ψυχολογία από τη Νιούκαστλ. Μπερδεμένο δεν θα παίξω κάτι. 

Southampton-Sunderland


Θετικό βτεμπούτο έκανε η Σαουθάμπτον επικρατώντας 0-1 της Γουέστ Μπρομ. Σε τρομερή κατάσταση ο Ρίκι Λάμπερτ, όλοι στην Αγγλίασυζητάν για αυτόν. Πήρε με 15 εκ. τον Οσβάλντο από τη Ρόμα, γύρισε και ο Ραμίρεζ, τρομερή η μεσοεπιθετική της γραμμή. Η Σάντερλαντ αδικείται από το ματς κόντρα στη Φούλαμ. Καλή προσπάθεια κάνει ο Ντι Κάνιο με έμφαση στην πειθαρχία, απαγορεύε ακόμη και τα κινητά. Καλό το over στο 1.80.

Stoke-Crystal Palace


Πάλεψε στο Λίβερπουλ η Στόουκ που δεν έχει ενισχυθεί, αλλά δεν έχει χάσει και κανέναν παίχτη. Η Πάλας έχασε από την Τότεναμ και δείχνει να αποτελεί μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Λίγα γκολ βλέπω και τίποτε άλλο.

Hull-Norwich


Δεν αποτελεί κριτήριο το παιχνίδι με την Τσέλσυ καθώς στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μουρίνιο ήταν <<διαστημική>>. Διαμαρτύρονται οι οπαδοί στην επικείμενη αλλαγή ονόματος της ομάδας και θα κάνουν πορεία πριν το παιχνίδι. Η Νόριτς πάλεψε με την Έβερτον και πήρε την ισοπαλία. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη.

Aston Villa-Liverpool


Εντυπωσιακή η Άστον Βίλα στα δύο πρώτα παιχνίδια. Νίκησε στο Λονδ΄νο την Άρσεναλ, ενώ στην ήττα από την Τσέλσι αδικείται από την διαιτησία. Σε τρομερή κατάσταση ο φορ Μπεντέκε. Η Λίβερπουλ έπιασε καλή απόδοση κόντρα στην Στόουκ και ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα. Συνεχίζει να είναι τιμωρημένος ο Σουάρες. Βασικό μου σημείο το Over στο 1.55. Θα πόνταρα και κάτι ψιλά στον άσσο που δίνει 3.60.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου