Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Πολλές οι επιλογές σήμερα

Γεμάτο είναι το σημερινό κουπόνι και μας δίνει τη δυνατότητα να ποντάρουμε σε αρκετά παιχνίδια. Επειδή εχω ξεχωρίσει 7-8 σημεία που φυσικά δεν θα τα παίξουμε όλα μαζί θα γράψω τα παιχνίδια και ο καθένας παίρνει 2-3 και παίζει.

321. Γουίγκαν-Μίντλεσμπρο

Δεν τα κατάφερε σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια η Γουίγκαν να πάρει τρίποντο, πράγμα περίεργο με βάση το ρόστερ που έχει για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Η Μίντλεσμπρο είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Πάω με τον άσσο στο 1.70.

327. Κάρντιφ-Μαν. Σίτυ

Εκπληκτική η Σίτυ στην πρεμιέρα, δεν άφησε τη Νιούκαστλ να πάρει ανάσα. Η Κάρντιφ διαθέτει το πιο φτωχό ρόστερ και έχασε εύκολα από την Γουεστ Χαμ. Από τις κολώνες της ημέρας, παίζεται και από ημίχρονο. Διπλό στο 1.35 και 2 ημ-2 τελ στο 1.85.

328. Τότεναμ-Σουόνσι

Ζορίστηκε η Τότεναμ να κερδίσει την Πάλας στην πρεμιέρα. Πέρασε εύκολα με 0-5 από την Τυφλίδα την Πέμπτη. Συνεχίζει να την απασχολεί το θέμα του Μπέιλ. Σούπερ εμφάνιση στο Γιουρόπα Λιγκ η Σουόνσι, παίζει επιθετικά και αποτελεί μία από τις θεαματικότερες ομάδες της κατηγορίας. Βλέπω πολλά γκολ και ίσως και έκπληξη. Goal/goal στο 1.60 και χ2 στο 2.14.

357. Πλατανιάς-Αστ. Τρίπολης

Κάτι μου λέει ότι φέτος ο Αστέρας θα είναι η αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος. Βλέπω πολλά κενά στην άμυνά του. Ο Πλατανιάς είναι δυνατός στην έδρα του, έχει καλή ομάδα και εξωαγωνιστική δύναμη. Πολύ καλή η τιμή του άσσου στο 2.45.

373. Ολυμπιακός-Ατρόμητος

Γκρίνια βγήκε από τη διοίκηση για τον Μίτσελ και μάλλον θέλει να τον <<στείλει>> ο πρόεδρος. Ο Ατρόμητος είναι καλός μεσοεπιθετικά και το να σκοράρει το θεωρώ πολύ πιθανό. Εξωπραγματικό το ποσοστό στο γκολ/γκολ, δεν γίνεται να μην το ποντάρουμε. Goal/goal στο 1.90.

376. Λιβόρνο-Ρόμα

Κάτι καλό μου φαίνεται ότι χτίζει η Ρόμα φέτος χωρίς τις τυμπανοκρουσίες άλλων ετών. Μετρημένη και σοβαρή θα αφήσει το ποδόσφαιρο των μεγάλων περυσινών σκορ. Υπερτερεί ποιοτικά του Λιβόρνο και θα την εμπιστευτώ. Διπλό και 1.85.

388. Λεβάντε-Σεβίλλη

Από τα φαβορί για υποβιβασμό είναι το Λεβάντε. Αν το είχαν πάρει χαμπάρι θα μας έδιναν το διπλό της Σεβίλλης σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Αν αποβάλει λίγο το εκτός έδρας κόμπλεξ της η ομάδα από την Ανδαλουσία μπορεί να μας δώσει το πολύ ωραίο 2.15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου