Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

359. Ο Όφη αποτελεί το πιο δυνατό μου σημείο για σήμερα. Η ομάδα της Κρήτης ενισχύθηκε σημαντικά με μεταγραφές όπως οι Γκαλέτι, Ζε Εντουάρντο και Ζορό που δείχνουν πως υπάρχει χρήμα στον σύλλογο. Ο Πανιώνιος είναι αδύναμος και μαζί με τον Άρη είναι οι μόνοι που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση. Μεταγραφές περιορισμένες και μάχη για τη σωτηρία. Άσσος στο 1,90. 

374. Η Νιούελς με εντυπωσίασε κόντρα στη Μπόκα την Τρίτη. Μπορούσε να βάλει τουλάχιστον πέντε τεμάχια παίζοντας κατά διαστήματα καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Η Μπελγράνο είναι μία μέτρια ομάδα που δεν μπορεί να κοντράρει τους περυσινούς πρωταθλητές. Επίσης η Νιούελς ενισχύεται με την επιστροφή των Μάξι και Χάιντσε. Άσσος και 1,65.

376. Πολύ σοβαρή η Κορίνθιανς και πρώτο φαβορι για τίτλο. Δεν δέχεται φάσεις και μπροστά είναι επικίνδυνη με Γκερέρο,Πάτο και Ρενάτο Αουγκούστο. Η Κοριτίμπα κάνει την <<κοιλιά>> της μετά το εκπληκτικό της ξεκίνημα. Πολύ ποντάρισμα παίρνει ο άσσος που υποχωρεί συνεχώς. Θα τον τιμήσουμε και εμείς στο 1,50. Άσσος στο 1,50.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου