Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Bundesliga

Hannover-Shalke

Συνεχίζει την περσινή του πορεία το Ανόβερο με καλές εμφανίσεις εντός και κακές εκτός έδρας. Έτσι έχασε με κατεβασμένα χέρια από την Γκλάντμπαχ 3-0. Επιστρέφει σήμερα ο πολύτιμος φορ Για Κονάν. Η Σάλκε θπέστη τεράστιο σοκ την Τετάρτη στην ισοπαλία με τον Πάοκ και πλέον βλέπει τον αποκλεισμό από τους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ. Πολλές απουσίες και σήμερα, έξω Φαρφάν, Ουτσίντα, Χούντελαρ και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Άσσος που αξίζει στο 2.50

Leverkusen-Monchengladbach


Με δύο νίκες έχει ξεκινήσει η Λεβερκούζεν που δείχνει πλέον χαρακτήρα μεγάλης ομάδας με διπλά όπως αυτο στη Στουτγκάρδη. Μάλλον θα λείψει ο πολύτιμος αριστερός εξτρέμ Σαμ. Πολύ καλή και στα δύο παιχνίδια η Γκλαντμπαχ , φορμαρισμένοι οι νεοαποκτηθέντες φορ Ράφαελ και Κρούζε. Δυνατό το γκολ/γκολ στο 1.60.


Mainz-Wolfsburg


Δύο στα δύο στο ξεκίνημα και μάλιστα ήρθε και το πρώτο διπλό μετά από 7,5 μήνες. Πάντως και στα δύο παιχνίδια της πήρε κάτι παραπάνω από ότι άξιζε. Εντυπωσιακή οι <<λύκοι>> στο 4-0 επί της Σάλκε τετράδα φωτιά μπροστά με Βιερίνια, Πέρισιτς, Όλιτς και Ντιέγκο. Πέφτει παντού το διπλό, προτιμώ το over στο 1.60.

Bayern-Nurnberg


Δεν αντέχει σε πολλά σχόλια το παιχνίδι, εξαρτάται από τις διαθέσεις της Μπάγερν και μόνο.

Hoffenheim-Freiburg

Η πιο θεαματική ομάδα του πρωταθλήματος είναι μέχρι στιγμής η Χόφενχάιμ. Παίζει επιθετικά, σκοράρει και πασάρει πολύ. Σε τρομερή κατάσταση ο νέος φορ Μοντέστ, χάθηκε η μπάλα στο 1-5 με το Αμβούργο. Η Φράιμπουργκ έχασε 1-2 από τη Μάιντζ και μοιάζει ακόμα να ψάχνεται λόγω των πολλών αλλαγών στο ρόστερ της . Δυνατός άσσος στο 1.75.

Hertha-Hamburg


Μπερδεένο παιχνίδι μεταξύ δύο αλλοπρόσαλων ομάδων. Έρχεται από 0-0 μέχρι 4-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου