Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Πριν από τα "αστέρια" το ... ΝΤΕΡΜΠΥ.


 Καλησπέρα φίλοι μου. Τρίτη σήμερα με κουπόνι με αγώνες κατά κύριο λόγο από Αγγλία μεριά καθώς και κάποια ακόμα ματς που προσωπικά δεν θα ασχοληθούμε καν (όπως Σκωτία).


 Ντέρμπυ μεγάλου μίσους και αντιπαλότητας έχουμε στη Γένοβα όπου Σαμπντόρια και Τζένοα διασταυρώνουν τα ξίφη τους,με το ενδιαφέρον των οπαδών τους να μην στέκεται μόνο στους βαθμούς της νίκης. Εξ αναβολής αγώνας, λόγο βροχής,κάτι που αναμένεται και απόψε.
 Έχουμε και Τσάμπιονς Λιγκ απόψε. Σε τέτοια απόδοση δεν θα την βρούμε εύκολα την Γιουβέντους. Πιστεύω ότι υπερέχει σε βάθος ως ομάδα αλλά και στην ποιότητα των παιχτών. Πολλοί θα στηριχτούν στην πρόσφατη φόρμα της Ντόρτμουντ ( 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα) ωστόσο εδώ μιλάμε για φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Μπαρτσελόνα την βρίσκουμε σε καλή απόδοση και βλέποντας ότι η Σίτι δεν μετράει ως φόβητρο ομάδας, το μόνο που με προβληματίζει είναι ο κακός εαυτός της Μπάρτσα.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1) Γιουβέντους - Μπορούσια Ντόρτμουντ 1 @ 2,00
    Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα 2εως3 γκολ @2,12
(διαδίκτυο)

2) Μπλάκμπερν - Νόριτς 2 @2,25
   Χάντερσφιλντ - Ρέντινγκ οβερ 2,5 γκολ @2,02
   Μπράιτον - Λιντς γκολ /γκολ @2,02
(διαδίκτυο)

3) Έμελεκ - Δε Στρόνγκεστ Χ2 (δ.ε.) @2,44
    Γιουβέντους - Ντόρτμουντ 1ημ./1τελ. @3,40
    Σαμπντόρια - Τζένοα 0εως1 γκολ @2,90
(Οπαπ)

Η ζωή και το στοίχημα θέλουν καλή μελέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου