Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Παρέα με τα αστέρια...




Καλησπέρα φίλοι μου. Με ταμείο έκλεισε το τριήμερο για την στήλη μας,αφού μετά από ένα κακό σ-κ η Δευτέρα μας έδωσε ένα ταμείο με απόδοση 4,12 (δυάδα Αργεντινής με Εστουδιάντες και Μπελγράνο) και 3 στα 4 σημεία περασμένα, αφού η Ξάνθη δεν μας έκανε το χατήρι.

Νέο κουπόνι στα χέρια μας, με αύρα από μεγάλες διοργανώσεις,όπως Champions League και ξεκίνημα ομίλων Copa Libertadores!



  • Παρί Σ.Ζ. - Τσέλσι το ζευγάρι και θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους αφού πιστεύουμε ότι σαν ομάδα είναι πιο σοβαρή, με προπονητή που ξέρει τι ζητάει και παίρνει αυτό που θέλει από τέτοια ματς,συν το ότι έχει την ασφάλεια των επτά βαθμών διαφοράς από την δεύτερη Σίτι στο πρωτάθλημα κι έτσι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω για ένα σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς με την Παρί. Η Παρί παρόλο που έχει μεγάλα ονόματα στο ρόστερ της, ας μας αποδείξει ότι έχει και ανταγωνιστική ομάδα σε αυτή την φάση που έφτασε ο θεσμός. Απλά η Τσέλσι δεν είναι Καέν...

  • Δύο αγώνες από την 1η αγωνιστική των ομίλων του, ενδιαφέροντος, Copa Libertadores επιλέξαμε στην συνέχεια για να κάνουμε παιχνίδι. Λόγω συμπεριφοράς ομάδων και σαν ξεκίνημα επιλέξαμε το αμφίσκορο στα Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε - Έμελεκ και Ντεπορτίβο Τατσίρα - Ρασίνγκ, που πληρώνουν ικανοποιητικά!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1) Παρί Σ.Ζ. - Τσέλσι 2 @2,55
    Ουν. Τσίλε - Έμελεκ γκολ/γκολ @1,70
    Ντεπ. Τατσίρα - Ρασίνγκ γκολ/γκολ @1,85


*Η τριάδα είναι ενδεικτική ελέω Οπαπ, όπου τα ματς του Copa  Libertadores τα δέχεται αποκλειστικά σε τριάδες. Εναλλακτικά γίνεται παιχνίδι στο διαδίκτυο σε σύστημα 2-3, αλλά και σε μονά.


Η ζωή και το στοίχημα θέλουν καλή μελέτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου