Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Δευτέρα 16/2/2015


Καλησπέρα φίλοι μου. Με 4 στα 10 σημεία το Σάββατο και ένα χαμένο, πανηγυρικά, την Κυριακή (σημείο που δόθηκε μέσα από την ομάδα μας στο φβ) δεν μείναμε καθόλου ικανοποιημένοι.


  • Στην Ξάνθη κλείνει η 24η αγωνιστική της Σουπερλίγκ και έχουμε ένα δυνατό άσσο εκεί. Πιστεύουμε ότι οι πέντε αγώνες χωρίς νίκη εντός είναι αρκετοί για την Σκόντα κι έτσι θα την στηρίξουμε. Υπολογίζουμε και στο ότι ο Πλατανιάς είναι κακός εκτός έδρας, με επτά σερί ήττες και ένα γκολ στην επίθεση. Στα συν και περσινά χρωστούμενα με τον Πλατανιά να παίρνει διπλό σωτηρίας (2-3) ,σε ένα επεισοδιακό ματς και στέλνοντας ουσιαστικά την Ξάνθη στα μπαράζ σωτηρίας.
  • Θα επιλέξουμε και την Νασιονάλ Μαδέιρα από Πορτογαλία, η οποία διανύει καλή φόρμα με 4-1-0 στα πέντε τελευταία. Έχει υπέρ της θετικό σερί εντός με την Εστορίλ (3-1-0 στα τέσσερα τελευταία) και μια ημέρα παραπάνω ξεκούρασης.


Ξεκίνημα έχουμε και στα δύσκολα λημέρια της Αργεντινής με 30 ομάδες και νέους κανονισμούς.Θα κάνουμε απόπειρα παιχνιδιού με το ανάλογο ρίσκο βέβαια. Το Σάββατο βγάλαμε το οβερ στο Νιούελς - Ιντεπετιέντε.
  • Η Εστουδιάντες έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία αφού κατάφερε ξημέρωμα Παρασκευής να υποτάξει την Ιντεπετιέντε ντελ Βάλε (Ισημ.) με σκορ 4-0 και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Copa Libertadores. Έχει επίσημα ματς στα πόδια της, συν το ότι είναι ομάδα με περισσότερη εμπειρία από το νεανικό ρόστερ της Σαραντί.
  • Πιο δεμένη ομάδα θεωρούμε την Μπελγράνο,ματς όπως αυτό με την νεοφώτιστη Νουέβα Σικάγο πρέπει να τα παίρνει,πόσο μάλλον όταν είναι και εντός έδρας.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1) Ξάνθη - Πλατανιάς 1 @1,65
    Νασιονάλ Μ. - Εστορίλ 1 @2,10

2) Άρσεναλ Σαραντί - Εστουδιάντες 2 @2,50
    Μπελγράνο - Νουέβα Σικάγο 1 @1,65


Η ζωή και το στοίχημα θέλουν καλή μελέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου