Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Δευτέρα 9/3/2015


 Καλησπέρα φίλοι μου. Μετά από ένα σ-κ που πρόσφερε αγωνία,εκπλήξεις,χαρές,πίκρες αλλά και κέρδη σε όσους ήταν διαβασμένοι αλλά και τυχεροί, πάμε να κάνουμε την στοιχηματική μας προσέγγιση, σήμερα Δευτέρα.


  • Σπόρτινγκ - Πεναφιέλ
 Να ξεμπουκώσει θέλει η Σπόρτινγκ ύστερα από τον ευρωπαικό της αποκλεισμό (Βόλφσμπουργκ) και την βαριά ήττα από Πόρτο (3-0) την προηγούμενη αγωνιστική. Η Πεναφιέλ, παρότι βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, είναι σκληρή ομάδα και καθόλου εύκολος αντίπαλος. Στα υπέρ της Σπόρτινγκ, η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα είναι των φιλοξενούμενων και η συνολική προιστορία (8-0-1) με 4 νίκες της Σπόρτινγκ να είναι με πάνω από 3 γκολ διαφορά. Με νίκη η Σπόρτινγκ εδραιώνεται στην τρίτη θέση,που είναι και ο ρεαλιστικός της στόχος, ύστερα και από την ήττα της Μπράγκα από την Πόρτο την Παρασκευή.

  • Ρίο Άβε - Νασιονάλ Μαδέιρα
 Με εμφανή στόχο η Νασιονάλ την έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη με μόλις 1 ήττα στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις πρωταθλήματος (Μπράγκα)  και με ελαφρώς καλύτερη συνολική προιστορία με την Ρίο (4-9-7). Αντίθετα η Ρίο Άβε έχει μόλις 1 νίκη στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά δεν κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό,ούτε επιδιώκει και κάτι περισσότερο από μια χαλαρή πορεία για φέτος. Θεωρώ καλύτερη ομάδα την Νασιονάλ,κοιτάω προς τα δεξιά.


  • Στην Αργεντινή το σ-κ είδαμε πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις, με τις περισσότερες ομάδες να δείχνουν χειρότερη εικόνα από ότι στο ξεκίνημα. Πολλά ματς κατέληξαν στην ισοπαλία, κάτι που βλέπω να γίνεται και στα δύο αποψινά. Κλειστά ματς με χαμηλό σκορ.
  • Δυο μεγάλους αντιπάλους έχει και το ματς του κυπέλλου Αγγλίας για τα προημιτελικά. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Άρσεναλ, με τους γηπεδούχους να έχουν 6 σερί νίκες εντός στα μεταξύ τους και την προιστορία συντριπτικά υπέρ τους (27-12-14) ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Θα πάρω ρίσκο....

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


1) Σπόρτινγκ - Πεναφιέλ 1(χάντικαπ -2) @1,975
    Ρίο Άβε - Νασιονάλ Μαδ. Χ2 (δ.ε.) @1,57
(διαδίκτυο)


2) Τέμπερλει - Τίγκρε Χ @3,00
    Εστουδιάντες - Σαν Λορέντζο Χ @3,05
    Μάντσεστερ Γιουν. - Άρσεναλ Χ @3,50
(διαδίκτυο)
Σύστημα 2-3



Η ζωή και το στοίχημα θέλουν καλή μελέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου