Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

2 δυάδες για Παρασκευή...


 Καλησπέρα φίλοι μου. Τριήμερο μπροστά μας με φουλ αγώνες,πληθώρα επιλογών και πολλά πρωταθλήματα στο προσκήνιο. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και ξεδιάλεγμα, αφού με τόσα ματς είναι πολύ εύκολο να χάσεις συγκέντρωση και στόχο και μοιραία να οδηγηθείς στον κουβά.
 Πάμε στα δικά μας...


Τουλούζ - Μαρσέιγ
Την προηγούμενη αγωνιστική μας πλήγωσε η Μαρσέιγ αφού παρόλο που προηγήθηκε 2-0 της Καέν,εντός έδρας. κατάφερε να δεχθεί τρία γκολ μέσα σε λίγα λεπτά και να ηττηθεί. Δεν της κόστισε, η διαφορά της παραμένει στο -4 από την κορυφή. Η Τουλούζ έχει ανάγκη από βαθμούς, είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και δεν έχει την πολυτέλεια να διαλέγει αγώνες. Πρέπει να κυνηγήσει γκολ και βαθμούς. Η Μαρσέιγ αγνοεί την νίκη σε οχτώ σερί εκτός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

Μπράγκα - Πόρτο
Με φουλ φόρμα και οι δύο ομάδες (5-1-0) στα τελευταία έξι. Δυνατή εντός η Μπράγκα (9-1-1) κυνηγάει την τρίτη θέση (-1 από Σπόρτινγκ) των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Δυνατή εκτός και η Πόρτο (7-3-1) στο -4 από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Στα υπέρ για την Πόρτο οι 4 σερί νίκες για το πρωτάθλημα μέσα στην Μπράγκα, καθώς και η εμφατική νίκη με 3-0 στο "classico" επί της Σπόρτινγκ.

Ουρακάν - Χιμνάσια λα Πλάτα
Η Ουρακάν έπαιζε στις 4/3 για το Λιμπερταδόρες εκτός (Κρουζέιρο 0-0) και ξανά ταξιδεύει στην Βολιβία στις 10/3 πάλι για το Λιμπερταδόρες. Έχει μικρό ρόστερ και βγάζει μια σχετική κούραση. Η Χιμνάσια μετά την ήττα από Εστουδιάντες,παρότι ήταν ελαφρώς καλύτερη,είχε θέμα με τους οπαδούς να κράζουν τον τεχνικό της. Στηρίζεται από την διοίκηση. Παίζει για την πρώτη της νίκη.

Ατλέτικο Ραφαέλα - Ρασίνγκ
Τρεις σερί ήττες για τους γηπεδούχους. Με το μυαλό στο Λιμπερταδόρες οι φιλοξενούμενοι. Τρία σερί όβερ η προιστορία.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1) Τουλούζ - Μαρσέιγ γκολ/γκολ @ 1,72
    Μπράγκα - Πόρτο 2 @ 1,85
(διαδίκτυο) 

2) Ουρακάν - Χιμνάσια Λα Πλάτα 2 @ 2,25
    Ατλέτικο Ραφαέλα - Ρασίνγκ οβερ 2,5 @ 2,35
(διαδίκτυο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου