Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Προτάσεις Σαββάτου 24/1/2015...

Γεια σας φίλοι μου, ξημέρωμα Σαββάτου και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις προτάσεις μας για σήμερα έτσι ώστε να έχετε τον χρόνο να τις αξιολογήσετε και να μας ακολουθήσετε, εφόσον σας αρέσουν. Πάμε λοιπόν...


1) ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ποιοτική ομάδα η Ξάνθη,πιστεύουμε ότι θα δυσκολευτεί να κάνει παιχνίδι σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο,αφού τις τελευταίες μέρες έχει επιβαρυνθεί από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις,κάτι που αναμένεται να συμβαίνει και την μέρα του αγώνα.
Εκτός αυτού σε κακή φόρμα βρίσκονται οι ακρίτες αφού στα τελευταία έξι ματς δεν έχουν νίκη,από τα οποία τα τέσσερα εντός,μαζί με το τελευταίο του κυπέλλου με τον Παναθηναικό.
Με δύο συνεχόμενες ισοπαλίες εκτός έδρας ο Πας και με παράδοση δυνατή υπέρ του μέσα εκεί στα τελευταία τέσσερα ( 0-1-3).

Πρόταση... 2 @ 3,10

2) ΛΙΛ - ΜΟΝΑΚΟ

Με μόλις μία ήττα εντός στο πρωτάθλημα η Λιλ και με τέσσερα γκολ παθητικό.
Με έντεκα σερί ματς αήττητη η Μονακό από τα οποία τελευταία επτά δεν έχει δεχτεί γκολ.
Πιστεύουμε ότι θα γίνει σφιχτό παιχνίδι.

Πρόταση...Χ @ 2,90

3) ΕΒΙΑΝ - ΤΟΥΛΟΥΖ

Στα τρία ματς μέσα στην έδρα της Εβιάν έχουν φέρει ισάριθμα όβερ.
Πιστεύουμε ότι θα αναζητήσουν και οι δύο γκολ για να κερδίσουν αφού αμφότερες είναι χαμηλά στη βαθμολογία και σε δύσκολη θέση.

Πρόταση... οβερ 2,5 γκολ @ 1,90

   ΜΑΛΙΝ - ΛΟΚΕΡΕΝ

Προιστορία στα έξι τελευταία στην έδρα της Μαλίν 5-0-1.
Με καλή ψυχολογία η Μαλίν μετά την ισοπαλία μέσα στην Κλαμπ Μπριζ και τον άτυχο αποκλεισμό στο κύπελλο στις καθυστερήσεις από την ίδια ομάδα. Με μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία ματς και με εννέα σερί ματς αήττητη εντός έδρας.
Με βασικές απουσίες η Λόκερεν από τις οποίες ο τερματοφύλακας Κοπά(16 συμμ.) στο Κόπα Άφρικα και άλλες τρεις τραυματίες ( δυο μέσοι,ένας επιθετικός/ 8 γκολ για την ομάδα).
Επτά συνεχόμενους αγώνες, μαζί με τον τελευταίο του κυπέλλου, αγνοεί την νίκη η Λόκερεν.

Πρόταση... 1 @ 2,20

Δυάδα με απόδοση 4,18


ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
Ανοιχτά 3
Κερδισμένα 3
Χαμένα 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου