Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

17/1/2015

Καλησπέρα φίλοι μου. Εδώ είμαστε Σάββατο με γεμάτο κουπόνι και πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Μέτα το ξεσκαρτάρισμα από πρωταθλήματα και αγώνες καταλήξαμε σε 3 επιλογές...


1) ΚΠΡ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δυνατή ομάδα η ΚΠΡ εντός με μόλις δύο ήττες. Αγνοεί την νίκη στα πέντε τελευταία επίσημα ματς. Μετά το καλό σερί και τα έντεκα επίσημα ματς χωρίς ήττα ήρθε η εντός έδρας ήττα για την Γιουνάιτεντ. Πιστεύουμε πως θα αντιδράσει. Έχει και την προιστορία με το μέρος της, σε συνολικά εννέα ματς οχτώ νίκες και μόλις μια ισοπαλία. Παρόλα αυτά θα αφήσουμε το διπλό και θα πάμε με τα γκολ.


Πρόταση .. Συνολικά γκολ (2εώς3) 

2) ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Εδώ θα πάμε καθαρά με την φόρμα και την παράδοση.
Λίβερπουλ.. Με επτά αγώνες ανεξαρτήτου διοργάνωσης χωρίς ήττα και με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς μέσα στο Βίλα Παρκ.


Πρόταση.. 2

3) ΛΑΝΣ - ΛΥΩΝ

Με πέντε στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς να έχουν έρθει όβερ μέσα στην έδρα της Λανς με πιο πρόσφατο το ματς κυπέλλου στις 4 του μήνα όπου έληξε 2-3.
Η Λυών είναι ομάδα που αν βρεθεί στην μέρα της μπορεί να πληρώσει μόνη της ένα όβερ,αλλά απόψε πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει και η γηπεδούχος σε αυτό.


Πρόταση.. όβερ 2,5 γκολ


Ιανουάριος 2015
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ...
Ανοιχτά 3
Κερδισμένα -
Χαμένα 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου