Καλώς Ήρθατε!!!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο blog μας...Είμαστε και μεις όπως κ εσείς...Καμένοι με το στοίχημα...Ευχόμαστε εδώ μέσα να μπείτε πλούσιοι...
Και να μη βγείτε ποτέ...Αλλά αν ποτέ βγείτε , να είστε πλουσιότεροι...


Καλά κέρδη σε όλους μας!!!

Ετικέτες

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Δυάδα από Σουηδία και Δανία...


 Καλημέρα φίλοι μου. Ξημέρωμα Τρίτης και ύστερα από αρκετή μελέτη και ξεκαθάρισμα αγώνων κατέληξα μόλις σε δύο αγώνες που πιστεύω ότι αξίζουν το ποντάρισμά μας.

 Στη Σουηδία, για την Superettan, έχουμε την αναμέτρηση στο Storra Valla ανάμεσα στην Ντέγκερφορς και την Σίριους. Ο πέμπτος με τον τέταρτο της βαθμολογίας. Με μόλις μια ήττα η Σίριους στο πρωτάθλημα,αλλά χωρίς εκτός έδρας νίκη, με 3 ισοπαλίες (όλες 0-0) και μια ήττα. Η Ντέγκερφορς εντός μετρά σερί 2-1-1 με γκολ 7-2. Η προιστορία υπέρ των φιλοξενούμενων με 1-2-3. Πιστεύω ότι οι μπουκ δεν κάνουν λάθος και ότι ήρθε η στιγμή για την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη για την Σίριους.
Ποντάρισμα ...2

 Στη Δανία και στην Σούπερλιγκα, διεξάγεται στο Nordjyske Arena, η αναμέτρηση ανάμεσα στην Άαλμποργκ και την Έσμπιεργκ. Έβδομοι και αδιάφοροι, σχετικά, οι γηπεδούχοι, στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού οι φιλοξενούμενοι. Μονόπλευρο το κίνητρο. Η Άαλμποργκ είναι 3 αγώνες χωρίς βαθμό, η Έσμπιεργκ το παλεύει με 2 νίκες στα τελευταία 3. Στα υπέρ για τους φιλοξενούμενους η παράδοση στα 5 τελευταία ανεξαρτήτου έδρας (0-2-3). Πάμε με το κίνητρο της επιβίωσης κι ενώ απομένουν άλλες 2 αγωνιστικές.
Ποντάρισμα Χ2 (δ.ε.)

ΒΕΤ...
Ντέγκερφορς - Σίριους 2 @ 2,30
Άαλμποργκ - Έσμπιεργκ Χ2 (δ.ε) @ 1,60
(stoiximan)


Η ζωή και το στοίχημα θέλουν καλή μελέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου